Köpvillkor

Köpvillkor


Beställning

Beställningar kan göras antingen via e-post på eller per telefon. För att göra en beställning måste man vara 18 år alternativt ha målsmans godkännande. Företaget förbehåller sig rätten att neka kund ett köp. Alla beställningar anses som bindande.


Betalsätt

Vi skickar mot postförskott.

Du får ett SMS när ditt paket har kommit fram och du betalar delar och frakt till Posten när du hämtar ditt paket.


Varor som beställes och vanligtvis inte hålls i lager, t.ex inredningar, betalas alltid i förskott.


Priser

Alla priser anges inklusive svensk moms för närvarande 25 %. Vi reserverar oss för ev. momshöjningar eller andra prisförändringar som vi inte kan råda

över och eventuella mellanförsäljningar. Utöver detta tas förbehåll om prisändring inför ramen av prisföreskrifter gällande på leveranstidpunkten.


Leveranstid

Normal leveranstid är 3-5 dagar beroende på var i landet man bor. Vissa avvikelser kan förekomma. Vi kan inte bli ansvarig att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via E-post.


Leveranssätt

Alla produkter levereras från vårt eget lager. Detta sker med hjälp av Posten eller annat fraktbolag. Postpaket hämtar du själv på postkontoret eller postens partner under normala öppettider. Leveranser via annan fraktare levereras av speditören. Normalt ringer de och kontrollerar så att kunden är hemma och bestämmer en tid för leverans. Observera att vid postförskott så måste paketet lösas ut.


Fraktkostnader

Fråga vad frakten kostar om det inte anges .


Reklamation

Företaget tillämpar konsumentköplagen vid alla fall av reklamationer. Vi åtar oss naturligtvis att byta felaktiga eller trasiga produkter utan extra kostnad för kunden. Synliga fel ska anmälas direkt till chauffören eller till kassörskan i postkontoret. Lös i sådana fall inte ut paketet. Dolda fel måste anmälas till oss

inom 3 arbetsdagar efter leverans.


Outlösta paket

Outlösta paket debiteras med verkliga kostnader = frakt tur o retur + postens och våra avgifter. Kostnaden faktureras i efterskott. Sker inte betalning inom utsatt tid så vidarebefordras alltid kraven till Intrum Justitias inkassoservice. Inga undantag görs!


Garanti

Vi har om inget annat anges 12 mån garanti mot material- eller fabrikationsfel på våra produkter. För att garantin ska gälla så måste produkterna ha hanterats

på normalt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga. Vid slarv eller felaktig hantering så gäller inga garantier. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel. Vid garanti- och andra serviceärenden betalar kunden alltid frakten till service och vi eller serviceverkstaden står för frakten ut till kunden.


Säkerhet

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter.Det gäller även E-postadresser ni lämnar till oss. Vi använder oss endast av säkra betalningssätt så som postförskott och i vissa fall faktura.


Reservation

Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan och att varor levererade av oss används efter bästa förstånd då en del av artiklarna

EJ är godkända för att anvädas enligt svensk trafikstadgar.